Vad är det för skillnad mellan Plus, Premium och Professional?

Ändrad den Thu, 05 Oct 2023 vid 03:23 PM

Vi har valt att skapa tre olika paket:

• Plus vänder sig till dig som är intresserad av juridik och samhälle och du får tillgång till låsta Plusartiklar samt underliggande domar och dokument.

• Premium vänder sig till dig som är yrkesverksam jurist och vill ha fördjupad bevakning av branschen. Du får tillgång till allt innehåll på dagensjuridik.se.

• Professional vänder sig till dig som är yrkesverksam jurist och utöver Premium vill ha tillgång till Blendow Lexnovas rättsdatabas med skräddarsydd bevakning av rättsfall, rättsutlåtanden, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden.